I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Saturday, June 9, 2012

Tatih Damia Tatih....

At her age of 11 months++, Damia can already walk. Alhamdulillah... Dah almost 2 weeks. Tapi everytime she walks, aku mesti lupa nak ambil gambar or record the video. Excited sangat agaknya. Hehe. Maka, Mommy simpan dalam kotak memori hati sajalah ye Damia =)

Husband and I sangat teringin nak bawak Damia pergi main kat kids zone. Teringin nak tengok she mingles around with her peers. Tapi itulah. Now ni memang zaman kesibukan aku and WF. So we have to wait until dah settle down everything, baru kami boleh bawak Damia main kat playland. InsyaAllah.

Masa tu ha Damia, panjat lah segala blocks yang terpampang luas depan mata ye Sayang.... Yelah kesian kat anak Mommy. Asyik panjat sofa, katil, rak tv and kerusi meja makan je kan. Apa barang Mommy?!!! Tak thrilled langsung kan Damia. Hahaha dang!! +__+

Okaylah. Itu saja tentang Damia Zahraa. Owh. She'll be celebrating her 1st birthday very soon. Tapi Mommy tak sure nak throw a birthday party for her or not. Hmm.. Gonna find another alternative on this! Semoga Allah permudahkan. Amin...

Till then.


Emak Damia, Isteri WF,
aj-the-mommy

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

deena awanis said...

jom babe bawak dorg gi main..but somedays laa..this 2 coming weekends aku dh fully reserved..huuhu..

PutriesNoora said...

damia semakin gojess..caiyok2!=D

AJ The Mommy said...

DEENA

okeh jom. takpe bebila pon takpe sbb wiken ni pon aku ada hal lain :)


NOORA

Hehe thanks aunty Noora :)