I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Monday, July 2, 2012

We Are The Twins!

That was me! Hohoho

Abah and Mama brought me to kedai gambar to take that photo bersempena I turned 1 year old. Masa tu aku takut kena tinggal sorang-sorang kat tempat ambil gambar tu. So memula menangis-nangis lah. Sampaikan kasut pon pakai terbalik OMG! Can you seeeeeeee that??! Oh never mind. Kalau aku tak sebut pasal kasut tu, sure korang tak perasan kan. Haha. I actually tak perasan gak until my parents told me the truth story. Tah pape takut kena tinggal sorang sebab nak ambil gambar semata. Choooyy la lu AJ!

Amacam? Sama tak muka Damia and Mommy ketika berumur 1 year old? Ada rupa twins tak? Dengan rambut siap berlentik nya. Dengan bibir nya. Dengan kulit cerah (ohok ohok) nya. Haha.

Memula aku ingat Damia ikut rambut Daddy, ala-ala wavy hair camtu. Sekali naaaaah!!! Rambut aku seyyhhh... Tak sangka langsung. Sebab dah besar takde pulak rambut bergulung kat hujung. Maka, terpaksa lah tukar fakta lepasni selepas menyaksikan gambar diri sendiri ketika berumur satu tahun. Hahaha

So Damia Zahraa. Bear in mind that, we are the twins! You have me as your twin. Do not hesitate to share everything with your twin okay. Your twin will always be with you no matter what. Muahss



Your lovely twin,
aj-the-mommy

4 comments:

deena awanis said...

ni bukan twin babe..potostat!hehe

AJ The Mommy said...

haha like mother like daughter! ;p

PutriesNoora said...

sama sangat2!=D

kudozu said...

hahaha sebijik.

hey pastikan damia takde parut kat dahi mcm mommy nyerrr ;P