I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Monday, November 14, 2016

Sila layari PAGE AJ the Mommy

Hello.

Tak.

Tak hilang.

Hidup lagi insyaAllah. Moga panjang umur. Banyak lagi benda perlu bertaubat #rapatkansaf

Cuma sekarang aku dah ada Page. Baru je cipta. Tak. Tak baru sangat. Almost a year jugak. So banyak membebel kat situ daripada kat sini.

Tak. Tak banyak jugak update. Tapi ada lah update daripada tak update langsung kat sini. Huahuahua

So kalau rajin, silalah jengah ke page AJ the Mommy. Ni link dia www.facebook.com/ajthemommy

Oh ya. BLACK FRIDAY tahun ni jatuh pada tarikh 25 Nov. So sila Like Page AJ Shopping Paradise juga. Ni link dia www.facebook.com/ajshoppingparadise

Berapa banyak Page daaaaa~

Ya. Page lebih mudah sebab I'm always on FB. Belog ni aku sedikit sendu sebab malas nak sign in #DasarPemalas #NyahKau

Sesi merepek tamat.

Itu je. Kalau nak tanya soalan ke apa, boleh tanya kat Page tu. Jangan email tau. Slow sikit aku nak reply. Email paling laju aku reply adalah email Supervisors. Itu adalah compulsory. Huehuehue

Ok. Till next time .... yang entah bila. Heh!

Page okay. Page. Aku active sikit Page. Belog aku sendu. Hey berapa kali mahu repeat?

OK BYE!


No comments: