I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Sunday, May 26, 2013

Damia Zahraa 23months & Bella Zakiyah 12days



Hi everyone.

Alhamdulillah. I am now a Mommy of two little princesses. So yeaahh.. That means more pinky stuffs in the house yawww. Sorry Daddy. Wooppss :D

Damia turns 23months young today. Bella turns 12days young today. Eh bila kau bersalin AJ? Tetiba je dah ada 2 orang anak dara. Hoho. Ha kiralah 12 days before berapakah haribulan nya. Hehe. 

Blog ni umpama hidup segan mati tak mahu. Begitulah. However, I really wish that one day aku akan ada masa untuk bersenang lenang so that aku akan ceritakan the whole story about the joy of giving birth to Wan Bella Zakiyah pulak. Memang sangat joy sebab no tear and stitches. Syukur. Kena adil dengan anak-anak. Kang dah besar nanti Bella merajuk lak Mommy banyak cerita pasal Damia instead. Isk. Don't be, please pretty pleaseeee :(

Eh nama Bella tu Bella je ke AJ? Ke Isabella? Or Nabila? Or ok cukup cukup.

Ya. Nama Bella as mentioned above is Wan Bella Zakiyah. We got that name while we were on holiday in Italy. Bella is an Italian name, means Beautiful. Whilst Zakiyah is an Arabic name, means Bijak, Cerdik dan Pandai. Thus, I hope those combinations akan menjadi suatu nama yang Epic to our second daughter kelak. InsyaAllah

Semoga Damia Zahraa & Bella Zakiyah membesar menjadi anak-anak yang solehah dan hidup dalam lembayung Ilahi. Juga menjadi anak-anak Mommy & Daddy yang cantik akhlak, awesome, marvellous dan sewaktu dengannya. InsyaAllah


Till then peeps. Xoxo


Team-Emak-Anak-Dua,
aj-the-mommy

7 comments:

HANI IZWAN said...

ALamdulillah dh selamat semua. Tahniah AJ..

Cantik okay nama Bella Zakiyah. i loikee.

Take care AJ. Update byk2 gambar Bella ye..=)

Wahida Yaakub said...

Tahniah babe! Alhamdulilah :D british baby yowww!!

monstorious wife said...

congrats AJ!

PutriesNoora said...

beautiful name dear!=)

Siti Khadijah said...

tahniah..salam kenal..jemput ke blog kami..

http://healthybeautyshaklee.blogspot.com

Fadzlina Bakri said...

hi aj.. congrats ok.. slalu dgr citer dr arfah jer..

Fadzlina Bakri said...

congrats AJ.. slalu dgr citer awk dr arfah jer..