I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Tuesday, August 27, 2013

'Budak Hingusan'

When I was a 'budak hingusan', someone used to say like this to me,"Kalau you nak merasa pergi oversea, kena lah cari boyfriend atau suami mat saleh. Baru boleh keliling Europe".

Bila aku teringat balik, aku tersenyum sorang-sorang. Kan aku dah kata. Jangan perlekehkan aku yang selekeh ini. Kelak terduduk sambil memakan diri sendiri.

Manusia ada banyak ragam. Antaranya seperti contoh di atas. Simple kan contoh yang aku bagi?


Eh tahu tak WF tu mat saleh? Sebab tu aku ada di sini. 



Yang benar,
bekas-budak-hingusan

1 comment:

deena awanis said...

untung laa kawen ngan mat saleh.. =P