I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Monday, March 5, 2012

Pavlova Punya Pasal

Semalam, WF pergi usha kereta-kereta lama dengan his cousin. Usha je. Tapi luckily aku tak follow walaupon awalnya aku meronta-ronta nak ikut. Meronta dalam hati je lah. Hehe. Oh kenapa aku cakap lucky tak ikot, sebab WF bagitau tempat tu agak keras. So tak sesuai la if we tag the baby along kan.

Maka sudahnya, I prepared breakfast for my husbter. For him only. Aku tak makan. Takde selera kononnya. Eceh. Sudahnya, sampai ke petang aku kelaparan.

Jam menunjukkan pukul 3 petang. Memandangkan WF lambat lagi balik. I asked his permission to go out with Damia. Then, off we went to Empire Subang Gallery. Only me and Damia. Si Anak yang mengantuk tahap A+, terus terlena sepanjang perjalanan.

Sampai Empire, Damia pon terjaga. Tapi ada rupa tak puas hati like "Awalnya kita sampai Mommy. Tak puas tidur" ha camtu lah lebih kurang.

Owh. Deyna juga sudi lepak sekali. Aku sampai, Deyna pon sampai.

Selama 3jam++ lepak kat Empire, kitorang hanya bermastautin dekat Serai JEEEE. Tak window shopping memana pon. Reason being, aku mengidam pavlova. So kitorang lepak Serai JEEE semata. Epic sangat!! Hahaha

Then WF pon tiba di Serai. His cousin dropped him by. Pastu sambung borak and lepak. Pastu solat asar. Pastu balik.

Maka, hari Ahad aku dihabiskan di Serai JEEE. Pavlova punya pasal. Hahaha. And Owh. Aku order banana fritters jugak. Spaghetti mushroom carbonara jugak. Pastu habiskan spaghetti seafood marinara si Deyna jugak. Ok mentekedarah macam hape je! Hahaha

AJ, kau makan untuk sorang ke dua orang hah? #kthnxbye

Kecik-kecik dah otai. Hehe ;p



perut kenyang suka hati,
aj-the-mommy

4 comments:

Ideologi Hidayah said...

makan utk dua org..?? jeng jeng.. hehe..

AJ The Mommy said...

jeng jeng jeng..haha

Heather said...

Hi I’m Heather! Please email me when you get a chance! HeatherVonsj(at)gmail(dot)com

deena awanis said...

babe, ko dah sampai jakarta eh??today only i have time to bukak blog.sobs...