I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Friday, April 27, 2012

Bayi 10 Purnama

She turned 10 months old on last Wednesday. See. Big girl already. Can panjat-panjat sofa already. Cargas bebeh cargas!!




Mommy cekonon beli that pinky car yang cun (eheemm) tu for her to stay inside la while Mommy nak cooking and all that. Tapi sekarang ni tidak lagi la. Damia Zahraa sudah pandai mengeluarkan diri daripada her pinky car tu secara acara panjat pagar mahupon lompat pagar. Oh Sweetheart. Mentang-mentang lembut kan 'pagar' tu +__+



She also likes to play with the Astro remote. Perlakuan sebegini mula disedari ketika Damia Zahraa berusia 7 bulan lagi actually. Tapi sekarang ni makin menjadi-jadi ye. Tanak lepas remote tu. "Damia, give me the remote back". Lalu Damia menggigit remote itu dengan penuh masyuk sekali. Oh Damia... +___+


Bila penat, tidur lebih penting. Terang-benderang macam mana pon, baik aku tidur!! Esok nak panjat sofa kereta pagar and makan remote lagi! HAHAHA DANG!!

Whatever it is, Mommy loves you, banyak!



Emak Damia,
aj-the-mommy

6 comments:

zuzu said...

kat mana beli pink car tu? price? menarik jugak kan..

cik asam jeruk said...

comelnyeee..rindu damia rasa lama xkomen sini..go damia! pink giteww..

deena awanis said...

rafique pun ada mende alah kereta tu..tapi bukan pink lah..happy 10 months young damia!

AJ The Mommy said...

ZUZU

I beli kat giant je. Quite affordable. Below RM100 :)


CIK ASAM JERUK

pink itu ohsem! ;p


DEENA

Kalau rafique nya kerera pink, memang aku pengsan sekarang! HAHAHA. btw, thanks aunty for the wish =)

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

hye mia.. bile nak jumpe aunty lagi.. comel sgt mia... terus rase nak baby girl

AJ The Mommy said...

nak baby boy jugeeeee ;p