I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Thursday, April 26, 2012

Pillow Speaker for Preggy Mommies!!


Hello all!

Since aku banyak tengok orang google for Pillow Speaker and masuk kat blog aku, hari ni aku nak jual Pillow Speaker. Yayyy!

Eh AJ. Pillow speaker ni memang khas untuk preggers je ke? Orang biasa macam kami ni tak layak ke beli? Alahai jangan lah comel sangat. Yes you are eligible to buy bebeh!! Meant for everyone =)

Tapi kan AJ, pillow speaker ni untuk apa ye? Owh. When I was pregnant last time, I usually put that pillow on my tummy to let my baby hears the bacaan Al-Quran.

Sometimes kita tak sempat nak mengaji kan, so kita bagi la baby dengar MP3 ayat-ayat Al-Quran. Aku selalu praktis ni kat ofis. Dalam kereta time tengah jammed tu pon aku letak kat perut jugak =)

So for those who are interested to buy, I have four beautiful colors for you to decide.



 RED & PINK
Sumpah lawa dowh!


GREEN & BLUE
Sumpah cun dowh!



I only have 10 AVAILABLE stocks in hand! 

RM50 FREE POSTAGE BEBEH!

So what are you peeps waiting for?!


To place your order, text/whatsapp me at 0126664013 or email at ajlaabijak [at] gmail [dot] [com]


Happy Shopping everyone! =D


3 comments:

yuyu jannah said...

mmg super comel..teringin..tgu elaunku masuk dulula..

AJ The Mommy said...

comel gila kan?! hehe baiklah =)

farah hairuddin said...

kuat ke?kalau nk tdo nk dengar sorang2 je lagu ok x pakai ni?ke kuat smpi dgr satu bilik?