I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Tuesday, April 24, 2012

Ustaz Don at Mercu UEM! =D


Niat di hati mahu bergambar berdua dengan Ustaz Don memang jauh Pavillion dari Kuantan Parade lah kan. Maka, brother brother IT telah menyelamatkan keadaan lalu merealisasikan impian aku mahu bergambar bersama Ustaz Don. Juga kakak-kakak di belakang yang turut tumpang menyelit bergambar sekali, tidak mengapa. The more the merrier. Ustaz Don belongs to everyone. Hohoho!



"Oh before saya terlupa. Walaupon saya tak pakai jubah serban bagai, percayalah.. Saya lah Ustaz Don" bergema satu surau UEM dengan hilai tawa para penonton.

"Semalam saya berpeluang bersalam dengan cucu cicit kerabat Rasulullah saw. Menggigil-gigil tangan. Masa kena peluk tu, takleh nak cakap apa dah. Terkedu sangat. Nak menangis rasa. Tapi kena tahan lah. Contro macho"

"Bukan lelaki saja perlu jaga mata, perempuan pon sama. Baru sama-sama terhantuk pandang lantaiii jaa. Baru adil" Haha. Kalau dengar the way dia cakap, dengan slang utagha nya. Lawak habis!



"Orang yang segerakan kahwin, Allah akan kayakan hidup dia dengan pelbagai rezeki. Jadi mak pak yang halang anak-anak depa kahwin cepat, kira melanggar syariat Islam"



All in all, he's such a hilarious man I tell you! Special thanks to UEM for inviting him to our office. Sampaikan employess from building jiran-jiran area KL Sentral pon turut tumpang sekaki. From UM pon ada if I'm not mistaken. Meriah weh!

Solat Zohor berimamkan Ustaz Don sudah. Next, UAI please! IMA pon boleh!

2 comments:

ili said...

ok saya sangat jeles!

AJ The Mommy said...

don't be dear :)