I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Thursday, July 21, 2011

Dalam Masa Beberapa Saat




Emak mana tak gembira melihat si anak nyenyak tidur di pangkuan.



Namun itu semua hanya untuk beberapa tika. Kerna hanya dalam hanya beberapa saat saja, tadaaaaa...


Mata si anak terus membulat sebulat-bulatnya. Pantang gerak sket. Pantang letak atas tilam. Pantang lepas daripada pelukan. Pantang segala-galanya lah. Hamekkk!! Celik lah beliau secelik-celiknya. Hohoho

Lantaran itu, haruslah si Mommy tiada masa untuk buat perkara lain akibat si anak mendemand berkepit sepanjang masa. Baby Damia adalah baby yang super duper manja. Walaupon manja, takpe Mommy suka.

Tapi bukankah lumrah kehidupan bayi memang berkelakuan begini. I mean berkelakuan asyik nak berkepit dan manja. Ke anak aku je? HAHA

Whatever it is, I love u Anak!


I am your...
aj-the-mommy

7 comments:

mama_afiq said...

comelnye damia!! geram aunty tgk... meh nk gomol2 sket...
biasala AJ baby mmg gtu.. psl dia dah terbiasa dok lam perut... so kene bg dia masa utk berdikari : )

HANI IZWAN said...

Chomey nya baby damia..!

deena awanis said...

damia is soooo chomell!!

jihan said...

shomellnyerrr...damia...;)

PutriesNoora said...

comeynyer..baru follow blog ni,noora nak sgt dapat baby..still waiting for "kun fa ya kun" Allah..=)mase bace saat kelahiran damia ni rs nak menitis air mate,lagilagi bila AJ bitau name baby..damia zahraa..noora pun nak sgt letak name tu kalau dapat baby girl..hehe citarasa same plak..sebijik pulak tu!terkejut sgt..huhu..mungkin damia zahraa dah ditakdirkan lahir dari rahim AJ..alhamdulillah..very cute!doakan noora cepat2 dapat anak ye..do visit my blog ye AJ=)

cik asam jeruk said...

comel nye baby damia ni :)

AJ The Mommy said...

MAMA AFIQ

yeke camtu mama? harap2 betol la. kalau tak risau la nak anta kat babysitter nanti. sobs!


HANI IZWAN

hehe tenkiu bird :)


DEENA

rafique comel jugak!!! haha


JIHAN

tenkiu jihan :)


PUTRIESNOORA

yeke nak bagi nama sama. haha taste sama la kan :)

insyaAllah ada rezeki tu nanti. doa banyak2 k. jangan givap dear :)


CIK ASAM JERUK

hehe tenkiu :)