I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Friday, October 21, 2011

Get Well Soon Husband!

Sekarang aku berada di HUKM Specialist Centre. Aku, suami dan anak bermalam di sini malam tadi. Bilik sejuk ya ampun. Sebab air cond dia centralized. Tapi si Damia boleh leeeeekkk je nak satu kaki keluar, satu kaki dalam selimut kan. Bajet dewasa ke hah Anak? Jadi baby lama sikit pleaseee! :p

Btw, WF dah masuk OT. He will undergo an operation for his para gigi bongsu. 4 batang akan dicabut. WF akan dikenakan sedut gas bagi pengsan. Aku takut lah tengok WF takut. Sebab aku sendiri tak pernah masuk OT. WF pon sama. Jadi macam-macam aku pikir. WF apetah lagi. Sure lagi banyak dia pikir. Hmmm...

Aku sedih lah. Sebab aku tak dapat teman WF sampai OT. Sebab kesian kat Damia. Aku boleh je nak terbaring terlentang kat kerusi menunggu. But again, kesian kat Damia. She's too little too face all this.

Tomorrow will be my Master Graduation Day. Aku harap sangat-sangat miracle will occur. I mean, aku hope WF mengalami speedy recovery. Kesian la kalau he attends my convo day dengan sakit-sakit. Kalau camtu, aku pon takkan izinkan WF datang. Nanti memudaratkan. Kesian.

I'm speechless ni. Sebab aku baru bermimpikan agar esok dapat celebrate convo day 1st time dengan Suami dan Anak. Whatever it is, I hope everything goes well.

To husband dearie, may you have a speedy recovery. I'm not in your shoes but I can feel 'that'. Hope all is okay. InsyaAllah

Yang berharap,
aj-the-mommy

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

deena awanis said...

nape pulak ngan hubby ko weh??
aku ni selalu ketinggalan berita pasal tak on twitter kn??

cik asam jeruk said...

tahniah aj..:)

AJ The Mommy said...

DEENA

haha. pegi baca!


CIK ASAM JERUK

thanx babe :)