I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Friday, November 11, 2011

Hada Hapa Hengan 11.11.11?


Tanggal 11.11.11 bagi aku, tiada apa. Cuma Jumaat yang mulia. Amin =)



But then I still remember, pada tahun lepas, aku dan Tunang (masa tu) berhajat untuk bernikah pada hari ini 11.11.11. Tapi Alhamdulillah, jodoh kami awal. Kalau kahwin hari ini, maka tak jumpa la lagi Damia Zahraa kan? ;p

On the other note, Allah has a better plan for each of us. InsyaAllah Percaturan Tuhan, siapa kita nak lawan? =)



"#FF to everyone!" says Damia.

#FF di sini bermaksud, Fabulous Friday ye. Bukan Follow Friday lepas tu paksa twitterland lain follow tweet orang tu orang ni EH! Tiada paksaan dalam Twitter. EH lagi! Hila hangan herasa hau EH EH EH Hagi.

Dahla. Itu semua hrapp (crap!) EEEHHHH. Hye (Bye) EHHH HukupHukupHahHu! Htoppp. Henat hah hiii. Hak hahan hahhh hak helakkk huling huling horang-horang hepan homputer.

*lempang @di3yl4 skang!* Hetiba #tetiba


hengal,
aj-the-mommy

3 comments:

HANI IZWAN said...

chomey sangat okay si kecik damia ni..suka tengok. ^_^

deena awanis said...

hey anak dara kecik, rindu lah..bila nak jumpa nih??

AJ The Mommy said...

BIRD

Nanti anak kau sure comel gak babe. insyaAllah


DEENA

bebila pon beboleh. haha