I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Wednesday, June 15, 2011

AJ's Baby Bump

Since I have no clue when would I get this kind of opportunity again, hence let me put some pictures of my baby bump throughout my journey of being a mommy to be untuk aku jadikan kenangan dunia akhirat. Eceh.


2 months old



3 months old



4 months old



5 months old



6 months old



7 months old


8 months old



Menunggu hari. Hehe.


Nampak tak there's a small gap between my boobs and tummy. I guess the baby is moving down slowly =)

Kalau nak cakap tentang pengalaman throughout my pregnancy ni pulak, rasanya sampai ke sudah takkan siap thesis writing aku cenggini. Maka, kita hold dulu part tu dalam err hati. Huehue

Frankly speaking, I am so freaking nervous right now. I can't my imagine how would I look while pushing the baby out nanti. Hehe. And I don't even know what would be my fate in the labor room later. Would it be wonderful or the other way around. Allah knows better :)

Hmm.. By the way, kenapa aku banyak fikir eh. Fikir like macam-macam lah. Or is it just a normal feeling for a preggy mommy to feel like this? Hai la...

Alright bebeh. You better not to think that much AJ. Remember, Allah hears your prayers. So keep praying AJ. You'll become a Mommy soon. Don't stress out yourself okayyy. InsyaAllah everything will be just fine. Amin :')


loves+hugs,
aj-the-mommy


11 comments:

Cik Puan Fara said...

i pun pk mcm u jgk.. pk apela nasib i kt labour room nnt..
plus skrg dh mula cuak "boleh ke aku jd ibu ni?"

:-s

mama_afiq said...

AJ n fara...
dun worry k.. xmo stress2 xmo pk byk2... InsyaAllah sume nye will b fine... yg penting doa byk2... bersalin tu mmg ya amat sakit.. tp once baby dah kuar je akn hilang sume rase sakit tu... indah sgt2 mase tu... : )
*pujuk diri sendiri pun sama..haha..

AJ The Mommy said...

CIK PUAN FARA

Kan? Normal je kot kalau u pon rasa bende yg sam a cmtu. Hehe


MAMA AFIQ

Waaahhh bestnye mama dah masuk second baby... Ok ingat yg indah indah je pasni.. Hehe

deena awanis said...

rilek2 jer babe..you can do it!!!hihihi

ryy.han said...

the time will come and just face it..

myself nk masuk anak kedua..masih terbayang2 lagi masa 1st time haritu..even dh ada exp pun still la jugak takut...

AJ The Mommy said...

DEENA

InsyaAllah...Amin...hehe


RYY.HAN

Oh my..yg 2nd time pon still nebes apetah lg yg 1st time. Hehe. Gudlak to both of us :)

HANI IZWAN said...

good luck aj..moga semuanya selamat nanti. cant wait to see ur baby.

AJ The Mommy said...

Amin.. Thanx bird :)

kudozu said...

hehe dah lame ko kawen kan, nak capai setahun. rase mcm baru je g kenduri ko ramai2. wpon tak jumpe ko tp ble bc entry ni, mcm dkat je rasa. so anyhow, semoga tabah dan kuat. hehe sorry ah baca backdated post. lama tak folo.

-kudozu

AJ The Mommy said...

aku pon mcm rasa baru je kawen. hehe. takpe. tu la gunanya fb, twitter dan blog. untuk dekatkan yang jauh :)

doakan aku selamat k :)

hanniKASIM said...

Salam..

Bestnyeee..2 bulan pun dah nampak perut..sy dah msk 3 bulan..mcm xde pape lg..kdg2 tu bila tgk perut tertanya2.."ye ke aku pregnant?" huhu..

MIL n SIL pun ckp..x nampak mcm preggy pun..siap leh pakai jeans yg selalu dok pakai lg..

x sabra nak tgk perut besar!