I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Wednesday, December 28, 2011

Oh Happy Hatiku!

Hari ni aku happy sangat! Sebab? Sebab aku mimpi Shaheizy Sam BBM aku.. KAHKAHKAH!! Okay itu bukan mimpi happy. Itu mimpi ngeri. GAAAHH!!

Lebih mengerikan pabila aku dan WF dilantik menjadi askar untuk berperang di Jakarta. Misi diberi nama, Mencari Osama Laden. OMG APAKAH??!!!! Celah mana Encik Osama nak lepak kat Jakarta tu? Mangga Dua? Tanah Abang? Aaaaaaaaaa DAANNGG!! +____+

Baiklah. Mungkin aku teringiang-ngiang Suami berbicara bersama customer yang mahu menggunakan perkhidmatan Supir di Bandung? Maka terbawa-bawa ke dalam mimpi? Ah whateva.

So stop talking crap now.

Yang sebetulnya, aku happy sebab camera Bellaberry aku dah boleh guna kembali. Weeehoooo. Ingatkan dah tak boleh guna. Sebab bila klik capture je, dia tanak capture. Chooyyy. Terus takde mood nak berblog. Haishh #kaitanapakah?

Sekali pagi tadi try, eh dah boleh guna. Terus shuffle 5 minit. Hoho. Mungkin dah boleh guna lama dah cuma aku je malas nak try. Bukankah usaha tangga kejayaan? Kahkahkah #tetibasangat

Kesimpulannya, Iphone4s boleh di hold dulu. Mungkin boleh dibeli tatkala semua sudah setel. I want instagram! Ipad ada instagram. Tapi camera pixel dia tak se-gah Iphone4s. Easily influence by the photos quality aku ni. Dasar mak-mak yang suka ambil gambar secara bersungguh? You can say whatever you want. For me, ah whateva! Hohoho

Anyhoots, 2012 is approaching soon. What have you achieved so far? Something to ponder peeps! =)

Toodles!


Emak Beranak Satu,
aj-the-mommy

2 comments:

Memey Anuar said...

aj,
can u email me wani56@gmail.com pls? carik email add awak xde.
akak nk email awak tanya psl beli brg2 baby kt bandung.

might be going there end of jan.

thanks!

deena awanis said...

x yah hold iphone 4s tu..*mode setan tanduk lapan belas* HAHAHA