I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Wednesday, February 22, 2012

Penawar Stress

Sometimes bekerja boleh mendatangkan stress. It's either terlalu banyak kerja or takde kerja langsung, memang boleh mendatangkan stress. Hehe

In our case, setiap kali my Husband and I feel stressed out, kami akan bergurau senda dengan Damia. Sebab Damia is a cheeky baby. She can make people smile and laugh and aaahhh.. Hati akan cair melihat perilaku bayi yang semakin membesar ni =)


See. Kalau tengah marah, tengok Anak senyum pon, tak jadi marah. Tahu?


Daddy pulak suka la buat aksi untuk si Anak. Tengoklah tu. Nak didik anak jadi gymnast ke? Baiklah. Mommy setuju sajaaaa. Hehehe



Bergurau


Bersenda


Bergurau senda =)


Damia dah semakin kuat berdiri dan semakin excited berjalan. Tapi kena pegang la of course. Takpe. Practice makes perfect right? I can't wait to "berkejaran dalam shopping mall" dengan Damia. Hehehe

Semoga anak Mommy Daddy membesar dengan sihat dan sempurna. Damia Zahraa kan Kakak yang baik dan bijak. With Allah's willing. InsyaAllah =)


a mommy of one,
aj-the-mommy

5 comments:

PutriesNoora said...

kakak??ehem ehem story sket=D

HANI IZWAN said...

chomey okay damia. geram tengok ^_^

kakak damia? soon or later?

deena awanis said...

kakak???like serius??ok.aku bbm ko skrg!!

AJ The Mommy said...

PUTRI

ehem ehem


HANI IZWAN

soon or later, it doesn't matter. hehe


DEENA

aku dah reply bbm kau. hahah

EYDA said...

wahh.. kakak? serious?