I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Wednesday, February 29, 2012

Tempahan Brownies Kartika Sari

Hi Korang!

I'll be flying off to Jakarta/Bandung for the whole week, next week. Damia's first time 'balik kampung'. Hehehe. So, aku nak amek order Brownies.

Maybe some of you dah pernah try kan Brownies Kartika Sari? Ada yang suka Amanda. Tapi aku tak pernah try lagi Amanda. So untuk aku tidak pening kepala, aku nak amek order Kartika Sari je. Bole? Hehe.

Maka, to anyone of you who would like to place your order, kindly follow all the instructions below:

1. Go to Kartika Sari website.

2. Choose your flavor. Paling famous Choc Chip, Mocca, and Keju Spesial.

3. Place your order to my email ajlaabijak [at] gmail [dot] com.

4. Bank in your deposit RM10 ONLY to my account.
    CIMB 06010742797528, Azlaa Shazwani. MAYBANK 162106759993, Ajlaa Shazwani

5. FREE DELIVERY. Klang Valley je lah tapi. Kalau bukan area KL, order banyak-banyak, FREE DELIVERY jugak. Baru berbaloi. Ye dok? Hehe



Aku jual harga RM25 EACH, regardless of whatever flavor is. Reason being:

1. Tanak pening kepala ada banyak harga. RM25 senang sket aku nak darab bahagi tambah tolak bagai ;p

2. Mahal sket daripada harga asal sebab nak cover duit flight ticket, energy angkut brownies secara berkotak-kotak, excess luggage (if any).




Last time aku amek tempahan tahun 2010. Berkotak-kotak ha aku angkut. Tahun lepas aku tak amek order sebab sebok borong barang-barang Damia. Hehehe

So tahun 2012, aku buka tempahan lagi sekali. 



Lebih kurang macam ni lah rupa Brownies tu. If kau tanya aku flavor apa aku suka, Choc Chip and Special Cheese FTW!

FTW tu apa AJ? Err.. For The Win. #kthnxbye



SO WHAT ARE YOU WAITING FOR?!! PLACE YOUR ORDER NOW! YA. NOW!! WOCEH!


big tummy,
aj-the-mommy

9 comments:

::*cikgunurul*:: said...

kak AJ.. :) sy junior akak.. hehe.. mcm berminat tp leh x nk tya.. :) akak blk cni time cuti skola nnt ke? sy cuti.. cmne nk amik.. :(

dinashuz said...

AJ, dina pon going to jakarta bandung in april!!! weee hehehe.

AJ The Mommy said...

NURUL

akak balik kl on 10 march. Awak duduk mana? 11 march ada kt kl tak?


DINA

Yayyy!! but why april? kalau march kan bole laga pipi kat sana. hahah

::*cikgunurul*:: said...

kak AJ, kalo smpan lme kek tu xthn ea?? sy dh blk alor star 11 march nnt.. huhu.. kalo kek tu x thn.. xdo rezeki la.. :(

dinashuz said...

hehe AJ, tu aaa ntahla hubby dina yg arrange dgn kawan2... ikut je. hehe. just wondering la AJ, kt jakarta n bandung, especially kt outlets2 kt bandung tu senang x nk carik baby room. if xde baby room, ok x nak nursing in public... hehe. nanti share k... dina risau gak.. yelah kt malaysia ni kadang when nursing in public bkn main org pandang slack... n kdg2 siap kene tegur, halau etc.. hopefully u can share..

AJ The Mommy said...

Nurul

Kek tu tahan up to 7 days je. Kalau dh balik kl within those days, bole la order :) if not takde rezeki :(


Dina

So far i tak pernah nampak baby room kat mana2 outlets. Sbb before this i pegi sana before damia lahir. So tak pernah terpk nak cari baby room. Haha. Tapi kat sana u breastfeed je in public. Cover dgn shawl. After all, kita kan tourist. They cannot say anything can. Slumber je. Hahah

WanMahani Bt Abdul Latif said...

Hi u,nak tanya masih ada lg ke order brownies dr Kartikasari..kalau ade ape2 info leh email sy :
1) wanmahani@notionventure.com
2) are_u45@yahoo.com

Unknown said...

Hi.. sy tgh mgdg nk sgt tgh mgidam brownies choc chip kartika sari.. klau awk balik bandung tlg whats app atau sms bgtau sy ye? (0123325232-nora)

Bintang nurul said...

assalam... masih ade bkk order utk brownies lg ke??