I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Wednesday, August 24, 2011

Our Raya Outfits


Bought these Mom and Baby Matching at Dynas Nursing Attire. Can't really wait to put the dresses on us. But I'm not really sure which days of raya aku akan pakai. It could be the 1st or the 2nd day of raya. Depends on the situation. hehe


Semoga jerawat post natal syndrome ni akan hilang menjelang Hari Raya kelak. Dahlah baru nak merasa beraya dengan si Anak dan si Suami. Sekali berjerawat puleeekkkk. Muahahha DANGG!!!

Tak sabar nak raya!!! Tapi duit raya dah susut nilai ye adik-adik. Sebab tahun ni akak dah ada 2 families. Takleh nak bagi banyak-banyak macam last year tau. Lari budget sudeeyy. Sekian harap maklum. Ekekeke

Itu saja. Adios!


Mommy Damia,
aj-the-mommy

2 comments:

deena awanis said...

ye ke damia sedondon ngan ko nanti??kerrrrrrr dengannnnnn _________??? *tetttt* HIHIHI

AJ The Mommy said...

Dengan aku la woii. hahaha