I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Friday, May 27, 2011

My Diaper Bag


Baiklah. Title entry pada hari ini adalah sekadar joget-angan-tak-sudah semata. I'm in love with this handbag. Lantas mahu jadikannya sebagai handbag cum diaper bag kelak. 2 in 1 lah kira. Woceh.

TAPIII.. Sang Suami taktau lagi. Maka perlu menggunakan medium blog untuk menyampaikan pada beliau. Because he is one of my silent reader. HAHA! Okay sumpah tak lawak. Dush kau!

Plus aku tau. Makin lama Sang Suami makin bosan tatkala aku bertanya, "Yang ni cantik tak? Ha yang ni lak?". Maka sampai satu tahap beliau malas nak komen lantas beliau menjawab, "Tak cantik. Cari yang lain". Saje je tau. Padahal beliau mahu melambatkan proses pem-purchase-an terbabit. Menurut beliau, cari yang penting dahulu. Pasrah skang AJ! Sobs T__T

Justeru, sekiranya Sang Isteri mempunyai jodoh dengan Coach Diaper Bag terbabit, maka adalah rezekinya. If not, tunggu rezeki lain yang bakal muncul tiba. InsyaAllah. Nothing rush to have one in hands, right AJ? #ayatsedapkanhati #pasrah #dang!



Sang Isteri,
aj-the-mommy

3 comments:

deena awanis said...

hoi skrg summer sale tau..baik ko order cepat2 >>> mode ala2 ada tanduk 14..hihihi

AJ The Mommy said...

aku sedang cuba mengawal nafsu nii. dahulukan yang penting. hahaha GAH!!

Cik Puan Fara said...

Aj!!!!!!!!!!!!!!!!1
u buat i dok membelek2 website coach tgk diapers bag ni.. nak jugakkkkkkkkk..hikhikhik