I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Monday, May 9, 2011

My Pregnancy Pillow

Been craving for 'that' since my 4months pregnancy. And finally I got this lovely pregnancy pillow as a birthday gift from my husband on last Saturday. Patut la tak bagi beli lagi. Rupanya nak tunggu birthday baru bagi. Hai lah suami ;')



WF had ordered the pregnancy pillow exclusively from Jakarta and had to wait for En. Sham (tuan rumah) to bring back from there. En. Sham is working with Sime Darby and currently being seconded in Jakarta. Hence, WF took this opportunity to ask a favor from him to bring back the maternity pillow whenever he's coming back to our hometown.

Akibatnya dah masuk 7months pregnancy baru dapat pakai bantal tu. Pasrah T___T


Hamek ko hijooo!! I did ask WF, why not pink??!! He said, only the green one left! Tetiba semangat Green Living la kan! Watchaa!!! ;p


Taaraaaaa!!! My L Shape Maternity Pillow. Best woh peluk. Selesa abes. Maka dengan itu juga kejadian dialog di bawah terjadi.

WF: Ambooooiiii.. Mentang-mentang dah ada pregnancy pillow, abes semua bantal tolak kat baba yeeee

AJ: Hehehehe. Mestilah. Selesa wooo bantal ni. Yang lain baby pass kat baba laa. Tehehehe

Sekali pagi ahad semalam, pas subuh aku pegi la goreng nasik. Then WF tolong basuh baju. After that, he disappeared. Bila dah siap masak, aku cari la mana WF pergi. Rupanyaaaa he crawled back into our bed and sambung tido AND peluk pregnancy pillow sepuas hati under the duvet. Caisshhh. Nampak sangat kan dengki tengok aku peluk bantal tu. NGAHAHAHAHAHAHAA. Laki sapa la ni DUSH! ;p



Anyway, I got an inspiration to have the L Shape Maternity Pillow once I'm getting pregnant later when I watched The Back-Up Plan movie two years back.



See. Selesa abes kan si minah J-Lo tu posing. Maka aku teruja to have one and Alhamdulillah, its in my hand now.

Again, thank you so much husband dearie, Wan Faizul. Heart you dunia akhirat. Muahx



Yours truly,
aj-the-mommy

7 comments:

deena awanis said...

bestnya bantal..xpe, next baby ko tempah sarung untuk bantal tu kaler pink..

AJ The Mommy said...

takyah next baby kot. nanti aku mitak tlg mak mentua aku jahit kaler pink. apa guna ada mak mentua part time tukang jahit kan. huehuehee

~Yun~ said...

AJ,sti murh kan beli kat jakarta??kat cni mahal sgt la..yun teringin gak bantal ni..comfynyee tgk!!hehe!

AJ The Mommy said...

yun, I tanye WF, dia tanak bgtau harga. hahaha. Murah lah kot yun sbb kat sini pon I tengok yang size utk full body, semua pon above rm300. Pitam +__+

~Yun~ said...

mmg AJ,semua above 300,gigit jari je tgk,huhuhu!

RnH Collection said...

kami ada menjual pregnancy pillow.. www.pregnancypillow.com.my atau www.facebook.com/rnhcollection atau www.momsnbabies.com.my

Siti Hawa Adam said...

Hi I ade jual maternity pillow.. harga promosi RM 200 kalau COD...kalau nak post lebih sikit la...My maternity pillow ni lain sikit coz i isi EPS beads yang macam dalam bean bag tuh. tapi beads dia size kecil..so sangat selesa sebab fleksibel and u all boleh kurangkan atau tambah isi dia ikut keselesaan masing2.. ukuran 135cm panjang x 65cm lebar X 30cm diameter..

check out my blog http://mommiescomfies.blogspot.com

AJ, thanks for letting me borrow ur blog for this little msg...