I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Sunday, May 1, 2011

I'm a 'HOT' mommy-to-be

Thanx baby for awarding mommy as a HOT MOMMY-TO-BE until the day you will be delivered. My body temperature is heating up day by day. I swear this is such a good moment I've never had before. Mommy loves you baby. Seriously can't wait to see you this coming July. Muahx!

Cuaca skang ni pon kemain panas lagi. Sampaikan air laut seperti gambar rajah di atas pon bole kering. Kalau nak pergi ke pulau tu jalan kaki atau naek motor pon bole.

Owh kami sedang bercuti ke Mersing, Johor. Balik kampung belah my mom. Since kawen tak visit kazen-mazen lagi. Mujur aku balik skang. Kalau tak, kalau balik time baby dah kua, konfem bhaii. Konfem kena buang family. Haha!

Kazen side WF takyah cakaplah. Bole tepuk tampar bagai. Sebab dorang duk area Kuantan je. So balik umah mak atau mama, konfem bole jumpa kazen WF skali. 3 in 1 yo! Hohoho

Okaylah nak on aircond. Byee


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Ibu Ilyanie(s) said...

hi mom to be! saja bw..

jemput jenguk blog
http://puterihannan.blogspot.com
http://dunikuelken.blogspot.com

AJ The Mommy said...

insyaAllah saya jenguk bila-bila kelapangan :)