I Am AJ The Mommy

I Am AJ The Mommy

Friday, March 18, 2011

Lawak Petang Jumaat


Sesuatu kelakar telah berlaku antara kita berdua. Bukan kami yang buat kelakar. Tapi orang buat kelakar terhadap kami. Maka kami terdorong untuk ketawa bersama-sama di Yahoo Messenger.

Perkara lawak terbabit tak sanggup aku nak cerita kat sini. Takot mengaibkan orang. Tapi bagi kami peristiwa itu bukan mengaibkan. Cuma kami rasa kelakar. Sebab KAMI ADALAH SUBJEK terhadap peristiwa kelakar itu. Sumpah kelakar.

Maka segala pertanyaan yang bersarang dalam kepala otak aku selama ni, sudah terjawab sekelip mata. Bukan kah kalau kita berbincang dalam kumpulan lebih memudahkan untuk mendapatkan idea bernas? Maka kami sudah ketemu sama itu solution. Eh bukan solution. Tapi rahsia di sebalik rahsia. HAHAHAHA.

Maaflah kalau kalian rasa annoying sebab tak paham apa aku tulis ni tapi kitorg lagi rasa annoyed dengan peristiwa kelakar terbabit. Tapi annoyed pada permulaan kisah sahaja. Pengakhiran cerita, kami hanya LAYANKAN SAJORK! HAHAHAH. Maaf sekali lagi kalau kalian tak paham.

Sekian. Cerita hari Jumaat disudahi dengan Bekerjasama Demi Mencapai Rahsia. Paham? Okay. Takyah paham. Biar kami je paham. Hehe

To all mothers or mothers-to-be out there, moh kita ke Mid Valley. Ada 2nd Motherhood Expo 2011 berlangsung di sana starting from today onwards. Ceh tipu je. Starting from today until this Sunday macam biasa. Eh apa yang macam biasa AJ. Macam biasa jangan layan. Jom balik! Hohoho!


Yours truly,
aj-the-mommy

4 comments:

farah nadia said...

Hohohoho.. Simple but yet comprehensive! Aku jd mangsa keadaan. Tp cm tbe2 feeling superstar gitu sbb ade stalker. Hahahah! Ngeng!

AJ The Mommy said...

hahahaha. Tak larat dah nak gelak dowh. akhirnya jumpa jugak penyelesaian teka-teki yang tak berapa nak mencabar tu. Tapi lawak. hahaha

deena awanis said...

hoi!!citer ape nihh??bengang dah ni aku baca...

AJ The Mommy said...

nnti bila-bila jumpe kita story mory keh babe. nak jumpa rafique! hohoho!